Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بیتا بیگی بازیگر تئاتر،سینما و تلویزیون درباره حضورش در نمایش «کافه عاشقی» به نویسندگی و کارگردانی جلال‌الدین دری گفت: این کار اولین حضور جدی من در تئاتر است. من لیسانس سینما و فوق لیسانس ادبیات نمایشی دارم و کارم را در تئاتر از کلاس‌های استاد سمندریان شروع کردم، اما از آن زمان به بعد فقط در سینما و تلویزیون حضور داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگی درباره پذیرفتن نقشش در این نمایش گفت: من در این نمایش نقش ساحره را بازی می‌کنم که نقش کوتاهی است. به خاطر ارزشی که برای بازیگری تئاتر و تیمی که همراهشان هستم قائلم، این نقش را پذیرفتم.

وی افزود: بازی کردن نقشی که در نمایش «کافه عاشقی» دارم در سینما کمتر میسر می‌شود. و مهم‌تر اینکه این نقش از من بسیار دور و برایم متفاوت بود.

بیگی همچنین گفت: کار کردن با جلال دری کارگردان نمایش «کافه عاشقی» برایم بسیار متفاوت است، ایشان بسیار خوش‌فکر و باسواد هستند.

ایفای نقش ساحره برای من بازنگری درباره عشق بود

بازی کردن نقشی که در نمایش «کافه عاشقی» دارم در سینما کمتر میسر می‌شود. و مهم‌تر اینکه این نقش از من بسیار دور و برایم متفاوت بود

این بازیگر درباره نقش ساحره در نمایش «کافه عاشقی» اینطور توضیح داد که ساحره در فرهنگ‌جاودانه یک جادوگر پلید و زشت خو است، و حضور چنین شخصیتی در یک‌کار عاشقانه بسیار جذاب است.

وی افزود: عشق در مشرق زمین به دنبال درک رنج، هجر و شر نهفته در خیر است. ساحره در این نمایش به بخش دردناک و رنج‌آور عشق اشاره می‌کند. به بیان ساده‌تر ایفای نقش ساحره برای من بازنگری درباره عشق بود.

بیگی که با برنامه رادیویی «پرانتز خبر» رادیو نمایش گفت‌وگو می کرد درباره حضورش در تئاتر گفت: حضور در «کافه عاشقی» اولین تجربه حره‌ای من در عرصه تئاتر است. نخستین سریالم در سن ۱۹ سالگی با اقای سعید سهیلی‌زاده بود. سپس با احمد معظمی، حامد حسینی، ارش سنجابی، محمد حمزه‌ای و... کار کردم. فیلم‌های سینمایی انتهای خیابان هشتم و دلتا ایکس نیز تجربیاتم در عرصه سینما بود.

وی درباره حضور کمرنگش در چند سال اخیر گفت: ایران نبودم تا یکسال و نیم پیش که برگشتم با یک سریال نمایش خانگی دوباره شروع به کار کردم.

نمایش «کافه عاشقی» به نویسندگی و کارگردانی جلال‌الدین دری از ۱۶ تا ۲۶ خرداد سال جاری در سال خلیج‌فارس فرهنگسرای نیاوران روی صحنه است.

«پرانتز خبر» به تهیه‌کنندگی و سردبیری مارال دوستی برنامه مستند-خبری رادیو نمایش است که هر هفته از شنبه تا چهارشنبه با اجرای فرزام رنجبر از ساعت ۹ تا ۱۰ صبح روی آنتن شبکه نمایش می‌رود.

برچسب‌ها فرهنگسرای نیاوران تئاتر نمایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگسرای نیاوران تئاتر نمایش فرهنگسرای نیاوران تئاتر نمایش کافه عاشقی نقش ساحره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر افزود: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او تأکید کرد: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس  و با آن ارتباط برقرار می‌کند.

او با بیان اینکه امروز در کشور ما هنر حرف اول را می‌زند، تأکید کرد: باید کشف استعدادها در زمینه هنر از کودکی آغاز شود و اگر این اتفاق بیافتد تا پایان همراه او  خواهد بود زیرا در لوح وجود او ماندگار شده است.

در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می گشت به مربیگری  محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنرهای نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

دیگر خبرها

  • علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند