Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارگردان جوان سینما گفت: مطمئنا با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جدید و مدیران لایقی که در این عرصه حضور پیدا کرده‌اند اتفاقات خوبی برای همه‌ هنرمندان و سینما خواهد افتاد، امیدوارم که همه در کنار هم برای هنر این کشور تلاش کنیم.

امیرعلی تقی‌زاده در گفت‌‍وگو با میزان پیرامون وضعیت فعلی سینمای ایران در روزهای کرونایی گفت: خیلی امیدوار هستم که اتفاق‌های خوبی برای سینمای ایران رخ بدهد چه از نظر کیفی و چه از نظر استقبال و رونق دوباره گیشه‌ سینماها امیدوارم اتفاقات خوبی برای سینمای ایران بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره تاثیر کرونا بر ذائقه مخاطب نسبت فیلم‌ها بیان کرد: شرایط کرونا و‌ خانه نشینی مردم باعث شد تا توقع مخاطب سینما از فیلمساز‌های داخلی بالا برود و این باعث می‌شود تا ما فیلمسازان از این پس تمام تلاشمان را بکنیم تا فیلمی با کیفیت بسازیم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

این کارگردان سینما با بیان اینکه کرونا تاثیر مستقیم بر سرمایه و اقتصاد سینما گذاشت اظهار کرد: کرونا بر وضعیت اقتصادی سینما تاثیر بسیاری داشت، سرمایه‌گذاری در سینما بسیار کاهش یافت و بیشتر سرمایه‌گذاران به سمت پلتفرم‌ها و شبکه‌ نمایش خانگی رفتند البته که حق هم داشتند تا با توجه به شرایط تعطیلی‌های طولانی سینما‌ها و عدم بازگشت سرمایه کمی بلاتکلیف شده و از ادامه راه خود در سینما منصرف شوند. اما امیدوارم با تمام شدن واکسیناسیون و نابودی کرونا دوباره شرایط خوبی برای سینما‌ها برقرار بشود.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه در شرایط کرونایی چطور تصمیم به ساخت فیلم سینمایی «کافه سنتی» گرفت بیان کرد:  ببینید به هر حال نمی‌شود کار خود را رها کرد و انسان در هر شرایطی باید رو به جلو حرکت کند ،من هم با شرایطی که واکسیناسیون تسریع پیدا کرد و جو سلامتی جامعه مطمئن‌تر شد شروع به ساخت فیلم سینمایی «کافه سنتی» کردم.

این کارگردان سینما پیرامون فیبم سینمایی «کافه سنتی» ابراز کرد: من برای ساخت فیلم جدیدم شدیدا دنبال یک موضوع جذاب بودم، زمانی که با تهیه کننده «کافه سنتی» برای همکاری به توافق رسیدیم فیلمنامه‌های زیادی خواندیم، اما باز هم آن چیزی که برای ما در درجه ۱۰۰ باش پیدا نکردیم تا این که امیری تهیه کننده «کافه سنتی» گفت طرحی دارد که سال‌ها پیش نوشتنه و‌ برایم طرح خود را تعریف کرد.

وی در همین راستا تصریح کرد: بعد از شنیدن طرح متوجه شدم که موضوع جذابی دارد و می‌تواند به آن پرداخته شود چند جلسه با تهیه کننده در مورد این طرح حرف زدیم و دیدیم خطوط  فکری‌مان در این طرح باهم موازی است سپس من از یکی از دوستانم امیر دلفانی خواستم تا در کنار ما شروع به نوشتن فیلمنامه کند و داستان دقیقا اونجوری که می‌خواستیم نوشته شد و حالا به نظرم نقشه راه خوبی برای ساخت «کافه سنتی» داریم.

تقی‌زاده با اشاره به نقاط مشترک فیلم سینمایی «کافه سنتی» با جامعه امروز عنوان کرد: داستان «کافه سنتی» شعار نیست یعنی ما سعی کردیم در این فیلم شعاری حرف نزنیم بنابراین «کافه سنتی» برگرفته از واقعیت‌های جامعه است هرچند تلخ، اما واقعیت است، زندگی بعضی وقت‌ها در جایی قرارت میده که باید یک راه را انتخاب کنی و به نظرم داستان «کافه سنتی» طوری است که مخاطب می‌تواند با همه‌ کاراکتر‌ها همراه شود و با آنها زندگی کند.

کارگردان فیلم سینمایی «کافه سنتی» پیرامون ورود علاقمندان به سینما در شرایط امروز اظهار کرد: هرچه تولیدات بیشتر باشد مطمئنا راه برای ورود علاقمندان به این عرصه راحت‌تر خواهد بود، من امیدوارم تمام جوان‌های با استعداد بتوانند به سینما ورود پیدا کنند و به آن شرایطی که دوست دارند برسند.

وی با اشاره به نگاه خود نسبت به وضعیت سینما در دولت جدید و روی کار آمدن مسئولان سینمایی جدید تاکید کرد:
من برای هنر و رسانه در دولت جدید بسیار خوش بین هستم، مطمئنا با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جدید و مدیران لایقی که در این عرصه حضور پیدا کرده‌اند اتفاقات خوبی برای همه‌ هنرمندان و سینما خواهد افتاد، امیدوارم که همه در کنار هم برای هنر این کشور تلاش کنیم، اول از همه کار‌های با کیفیت‌تر بساریم و بعد تلاش کنیم سینما و‌ تئاتر را ارتقا بدهیم و در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم.

تقی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: باید از تهیه کننده خوب و حرفه‌ای «کافه سنتی» که تلاش کرد کار با بهترین شرایط به تولید برسد تشکر کنم همچنین پیشاپیش از تمام بچه‌های گروه تشکر می‌کنم و می‌دانم که تمام تلاش خود را می‌کنند تا در این اثر بهترین باشند.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران جشنواره فیلم فجر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران جشنواره فیلم فجر سینمای ایران فیلم سینمایی تهیه کننده کافه سنتی تقی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۶۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، ‌عاشقانه تاریخی «مست عشق» با حضور پارسا پیروزفر و شهاب حسینی که این روزها رکورد گیشه سینما را با ۵۰۸,۶۸۷,۵۲۵,۰۰۰ ریال در کمتر از دو هفته شکسته، دوباره اسم پارسا پیروزفر را نقل محافل سینمایی کرده است. این درحالی است که به زعم منتقدان جدی این فیلم هم با وجود ایراد و اشکال های فراوان، حضور چهره کاریزماتیک و محبوب این بازیگر روی پرده نقره ای یکی از دلایل اقبال و فروش این فیلم یه حساب می‌آید. به نظر می‌رسد پارسا پیروزفر که همچنان در شمایل جوان خوش سیما و معصوم سینما ۵۰ سالگی را از سر گذرانده، مسیر حرفه‌ای و بی حاشیه ‌اش را در سینما به آرامی طی می‌کند.

پیروزفر با داشتن چهره، ‌فیزیک و استایل بازی منحصر به خودش، شانس بازی در نقش های منفی و بدمن های سینما به ندرت، نصیبش شده و همان معدود نقش‌های منفی سینما نظیر یوسف «مهمان مامان» مهرجویی یا بهمن خان سریال «یاغی» بیشتر از ایجاد تنفر و انزجار، مخاطب را با او سمپات می‌کند.

فیلم سینمایی «نقاب» و نقشی که پارسا پیروزفر در آن دارد شاید تنها موقعیت سینمایی است که به پارسا پیروزفر جوان این فرصت را داد تا شرارت و خباثت را از پشت چشمان معصومش بیرون بکشد و شمایلی متفاوت از پارسای محبوب را به رخ مخاطب بکشد.

فیلمی ساخته کاظم راست‌گفتار که یکی از پدیده‌های گیشه سال ۱۳۸۴ شد و سکانس‌هایی از آن همچنان در میان طرفداران و مخاطبان سینما دست به دست می شود. پارسا پیروزفر در این فیلم نقش پسر خوش‌سیما اما شیادی را بازی می‌کند که علاوه بر تبحر در قمار و بازی پوکر با ورود به زندگی زنان ثروتمند از آنان اخاذی می‌کند. او با امین حیایی همدست می‌شود و به سراغ زنان ساده اما سرمایه دار می‌رود و با رابطه گرفتن و فیلمبرداری و تهدید و اخاذی‌های کلان از آنها جدا می‌شود.

کاراکتر نیما در فیلم «نقاب» تا قبل از قاچاقچی بی‌رحم سریال «یاغی» تنها نقش منفی کارنامه حرفه‌ای این بازیگر محسوب می‌شود.

فیلم رکوردشکنی که نقدهای تند و تیزی را متحمل شد ؛ ماجرای مست عشق پارساپیروزفر و شهاب حسینی | وقتی کمدی دیگر پیشتاز فروش نیست

کد خبر 849570 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم پارسا پیروزفر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

دیگر خبرها

  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند