Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@20:47:13 GMT

جای تماشای فوتبال در کافه‌هاست؛ نه در سینماها

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۶۹۲۰

جای تماشای فوتبال در کافه‌هاست؛ نه در سینماها

ورزش > فوتبال ملی - ظاهرا پخش مسابقات فوتبال در کافه‌ها ممنوع است.

نیما حسنی نسب:من علاقمند سفت و سختِ فوتبالم اما پخش مسابقات جام جهانی در سالنهای سینما طرح زشت تازه ی آنهاست که اسمشان را گذاشتند مافیای پخش و اکران، که با لابی شورای صنفی نمایش و متولیان شوتِ سینما برای پُر کردن جیبهای تمام نشدنی شان به اسم سینما نقشه ها دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


* از آفات شرایط جدید و سینمادار شدنِ تهیه کننده ها و دفترهای پخش فیلم یکی این است که شعورِ سالن دار تکلیف حیات و ممات سینما و فیلم و سرمایه مادی و معنوی دیگران را معین میکند و به اسم بازار آزاد و اقتصاد عرضه و تقاضا و این مهملات بیسوادانه باز فربه تر میشود و باز پشت بام پاساژهای زشت دیگری را سینما میکند تا تئاتر روحوضی اجرا کند و به اسمِ سریال های مهوع شبکه نمایش خانگی بتواند چند لحظه لاس زدن با سلبریتی های منحط را به خلق الله بفروشد و سینماها را بکند بساط تمام وقتِ سلفی گرفتن در ازای پرداخت پول بلیت ...
*و حالا همین ها به بهانه علاقه مردم به تماشای فوتبال و قانون منحوسِ ممنوعیت حضور زنان در استادیوم، دکان دونبش دیگری باز کردند تا به قیمت به مسلخ بردن فیلم و بی حرمت کردن سینماها دُم کلفت تر کنند تا بعد بتوانند از این هم بیشتر باجگیری کنند و همه را - از فیلمساز و بازیگر تا رسانه چی و الخ - نوکر و زیردست و حلقه به گوشِ خود کنند که به هر ساز ناکوکشان برقصند. 
*بعید می دانم هیچ جای این دنیای متمدن و باشعور، سالن سینما را به فوتبال اختصاص بدهند و در عوض کافه ها را که جای تماشای دورهمِ فوتبال است از این کار منع کنند. شک ندارم این تعویضِ مضحک و همزمانیِ مشکوکِ منع و مجوزها هم لابیگری جدید همان دُم کلفتهایی است که می خواهند معدود مشتری کافه ها را هم بکشانند به تماشای فوتبال در سینماها، وگرنه این مجوز و آن ممنوعیت کنار هم چه معنایی دارد؟
*مبارکتان باشد که چه آسان و سریع سینما را قربانیِ پول و ایدئولوژی و رانت و ابتذال و بلاهتِ خودتان کردید. حکمِ برگزاری مراسم عقد و حنابندان و ختنه سوران در سینماها چه موقع به دستتان خواهد رسید؟ پیشنهاد میکنم چند تا میله هم روی صحنه و اطراف سالنهای سینماهایی که میسازید تعبیه کنید؛ شاید دیر یا زود به کارتان بیاید. 

 

251 41

کلید واژه‌ها : فوتبال - تیم ملی فوتبال ایران - جام جهانی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟

پیمان خازنی آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی که این روزها پروژه موسیقایی نمایشی «مجنون آن لیلی» به نویسندگی محمود توسلیان را در تالار حافظ به صحنه برده اسن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره انگیزه های خود برای به صحنه بردن این اثر که به نوعی چندمین تجربه او در حوزه تلفیق موسیقی و نمایش محسوب می شود، توضیح داد: زبان و ادبیات فارسی غنی‌ترین ثروت ما ایرانیان است و پرداختن به متون کهن فارسی، یک مراجعه درست در راستای ساختن دنیای جدید برای اقوام ایرانی محسوب می‌شود. در این راستا منظومه «لیلی و مجنون» حکیم نظامی گنجوی به قدری غنی است که به جرات می‌توان آن را بزرگ‌ترین منظومه عاشقانه در ادبیات جهان دانست.

وی افزود: از زمانی که با این شاهکار آشنا شدم هربار که به سراغش می‌روم، ظرفیت تازه‌ای در آن پیدا کرده و تشویق می‌شوم از زاویه‌ای دیگر به آن بپردازم. «لیلی و مجنون» هنوز برای من تمام نشده است. پرداختن به چنین آثاری کار دشواری است؛ چراکه بیش از هر چیز در این زمینه باید برداشت درستی از مخاطب داشت و این مهم به راحتی میسر نیست.

این آهنگساز بیان کرد: شناخت جهان شاعر و مطابقت آن با سلایق متعدد مخاطب امروزی از طرفی و بازنویسی اثر به زبان امروز از سوی دیگر کار سختی است. رسیدن به این مرحله تازه بنا نهادن سنگ اول است. پس از آن باید به سراغ موسیقی رفت. موسیقی ایرانی ظرفیت‌های فراوانی دارد و همراه ساختن آن با گستره وسیع شهر ایرانی نیازمند دقت بالایی است. البته با توجه به اهمیت آشنایی کارگردان با ظرافت موسیقی ایرانی، خودم کارگردانی نمایش را برعهده گرفتم که امیدوارم در این کار بتوانم اندازه‌ها را رعایت کنم. البته آثار پرفروش معمولا جنبه ادبی و فرهنگی را به ناچار قربانی گیشه می‌کنند اما ما در «مجنون آن لیلی» به دنبال دوسر برد هستیم.

خازنی در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: «مجنون آن لیلی» پر از رنگ و لایه‌های درونی و بیرونی است. به عبارتی درونش فلسفی و بیرونش عاشقانه است و نمایشنامه این ابزار را در اختیارم گذاشت تا لایه‌ها برای سطوح مختلف سنی و فکری جاگذاری شود. طراحی لباس و طراحی نور نیز ۲ رکن مهم صحنه‌اند. با این ابزار تلاش کردم که رویا تولید کنم

وی در پایان اظهار کرد: البته من این کارها را یک رشته منظم می‌بینم؛ این رشته تالیف که توسط یک آهنگساز کارگردانی می‌شود، به زودی حضور آهنگسازان جوان را در پی خواهد داشت. ضمن اینکه معتقدم آهنگسازی به دلیل انتزاعی بودن از کارگردانی دشواری‌های بیشتری دارد و امیدوارم علاقه‌مندان به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

پروژه موسیقایی نمایشی «مجنونِ آن لیلی» به نویسندگی محمود توسلیان، آهنگسازی طراحی و کارگردانی پیمان خازنی، تهیه کنندگی ساسان سالور و حمیدرضا علی نژاد، روایت رشید کاکاوند، خوانندگی هادی فیض آبادی (با همراهی زهره فیروزی و امید نصری) و بازی عمار تفتی، زهره فیروزی، ملیکا شهاب، رز ایزدی، سپیده موسوی، علی تیمور فامیان، آتنا قرایی، سیما نوروزیان روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ساعت های 18:30 و 21 در تالار حافظ تهران میزبان مخاطبان است.

کد خبر 6096120 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • «تگزاس ۳»و «عطرآلود» به گیشه سینماها اضافه می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست
  • تماشای رودخانه فصلی در سربیشه جان یک نفر را گرفت
  • پذیرایی «شایسته» از عادل فردوسی پور
  • گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟
  • شورای تامین، زنان را از تماشای بازی پرسپولیس و استقلال با نساجی محروم کرد
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • فیلم| اقدام عجیب دو جوان؛ نصب تلویزیون بزرگ در صندوق عقب ۲۰۶ و تماشای فوتبال وسط خیابان!
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟